Maillista

Igår var vi på Özz Nujens Statsminister på Rival och det var riktigt bra! Mycket skratt och tänkvärda åsikter och reflektioner över svensk politik. Jag måste erkänna att jag är inte speciellt intresserad av politik (önskar att jag hade större intresse) men ändå uppskattade jag verkligen kvällen.

Ikväll fortsätter trevligheterna i form av karaokekväll hemma hos mamma. Det blir en mysig kväll med knytis, sång (mer eller mindre vackert) samt väldigt trevligt sällskap, ser verkligen fram emot det!

Idag tänkte jag även dela med mig av en liten video här på bloggen i form av ett sponsrat inlägg från Marabou. De kör ju reklam nu med budskapet ”Sprid lite Mmm..” och nu kunde jag inte hålla mig från att sprida den lite till eftersom jag är en stor Marabou-lover. Jag verkligen älskar deras choklad! Jag äter gärna den vanliga mjölkchokladen och varierar med olika smaker i form av apelsin, saltlakrits eller digestive och jag testar gärna nya smaker så fort de når hyllan. Nyligen testade jag även den nya Oreo-smaken men den blev inte någon ny favorit eftersom jag tycker Oreosmaken försvinner lite i den goda chokladen. Ibland försöker att byta ut mjölkchokladen till mörk (70%) eftersom det känns lite bättre och då äter jag inte lika mycket. Skulle inte ha några problem att trycka i mig en 200-grammare själv..Gällande videon så tycker jag den är så fin. Familjen Mannela bor i Sveriges nordligaste by, två mil söder om Treriksröset och har 18 mil till närmsta kiosk. Så när sötsuget slår till gäller det att det finns något hemma, och de berättar att det har hänt att de tar fram sirapsflaskan för att ha något sött till kaffet. I videon ser man hur Marabou åker upp och tar med sig en bod full med choklad och ställer utanför deras hus, allt för att sprida lite Mmm.. Jag hade blivit överlycklig! Så nu tänker jag föra detta vidare och dra mitt strå till stacken genom att sprida lite Mmm.. Titta och njut!

Detta är ett sponsrat inlägg.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a