Maillista

Här kommer en ny variant på bärsoppa eller bärgazpacho. Jag har tidigare publicerat två olika varianter på denna efterrätt och nu har jag gjort det igen. Det är en perfekt efterrätt som kräver väldigt lite arbete, inte är speciellt onyttig och så fräsch och god avslutning på en middag. Den här gången blev det med mycket vinbär och även hallon, lime och mynta. Hoppas ni vill testa för jag lovar att den kommer göra succé 🙂 Önskar er alla en trevlig helg!

Syrlig bärsoppa med vaniljkvarg (6-8 port)

Ingredienser
4 msk strösocker
3-4 dl vatten
2 lime
1 kruka mynta
300 g frysta röda vinbär
300 g frysta svarta vinbär
200 g frysta hallon

Vaniljkvarg

Gör såhär
Häll halvtinade bär i en blender tillsammans med cest och saft från limen, rörsocker, vatten och mynta. Mixa slätt och späd med vatten till önskad konsistens. Servera med en klick kvarg i.

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a