Det är ju inte helt ovanligt med tacomiddag till fredagsmyset i detta avlånga land. Och hemma hos oss händer det ganska ofta att vi får en del tacofärs över och det gör ju absolut ingenting. Då kan man till exempel laga en sån här smarrig omelett till helgfrukosten!

DSC_0116 DSC_0111

Tacoomelett med avokado (2-4 port)

Ingredienser
150 g tacoköttfärs
1 röd lök
4 ägg
4 msk grädde
1 dl majs
1 tomat
1 avokado

Gör såhär
Skala och strimla löken. Vispa ihop ägg med grädden, salt och svartpeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs löken tills den är mjuk. Ha sedan i tacofärsen och låt bli varm innan du heller på äggblandningen. Låt omeletten steka på låg/medelvärme tills den fått fin färg och stannat. Lägg på skivad tomat och strö över majs. Tärna avokadon och servera på omeletten.

0

2 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.