fbpx
Igår var det firande hela dagen med två studenter och en examen. Detta innehöll många trevliga människor och fantastiskt mycket mat. Idag är jag hos mamma och Staffan och vilar upp mig inför jobbveckan som kommer.
Såhär dagen efter fredagsmys tycker jag denna tacosallad är ett gott lunchalternativ. Receptet är väldigt ungefärligt och egentligen går det mer ut på att ta det man har kvar sen tacomiddagen. Såhär blev min sallad:

Tacosallad (1 port)

Ingredienser
150 g tacoköttfärs
0,5 dl majskorn
0,5 tomat
1 näve gurkbitar
1 näve sallad
o,5 dl riven ost
2 msk tacosås
1 msk creme fraiche
10 nachos

Gör såhär
Blanda tacoköttfärs (kall eller ljummen) med majskorn, hackad tomat, gurkbitar, sallad och riven ost. Toppa med tacosås och creme fraiche och servera med nachochips.

Trevlig helg!
0

2 svar

  1. Millas Hälsoblogg

    Bra att ta hand om sina rester. Jag ska göra något hopkok på mina rester jag har innan jag handlar inför veckan. Har grönpepparsås kvar sen i veckan så det blir nog kyckling gryta på det:)
    Ha det bra

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.