fbpx

Godmorgon alla härliga läsare! Vi har vaknat ännu en morgon i paradiset och njuter av semester med svärföräldrarna. Snart blir det strandhäng och lek i vattenbrynet. Här kommer söndagslistan!

Veckans mående: Jag mår bra. Veckan har vi tillbringat på landet och har det så mysigt! Dock har jag ont i knät och är lite bekymrad över det. Jag går snett (och har alltid gjort) och nu känns det som det tagit ut sin rätt efter graviditet och allt. Så mitt ena knä besvärar mig och jag får nog uppsöka sjukgymnast och se hur vi går vidare när jag kommer hem.

Veckans tips: Åk på semester med morgonpigga svärföräldrar som gärna är med Noel på morgonen – Semesterlyx!

Veckans frukost: Oavsett vilken frukost man äter så blir det ju godare med en fantastisk havsutsikt och strålande sol. Den här veckan har det blivit yoghurt med jordgubbar, nybakta scones, smoothie och te bland annat. Mums!

Veckans tråkiga: Noel har haft det så jobbigt med tandsprickning och feber från första kvällen vi kom. Han har varit så ledsen och frustrerad när han haft ont och vi har inte riktigt känt igen vår glada och energifyllda Noel. Det var svårt att få i han mat och det blir en ond spiral. Tacka vettja välling! Så bra att få i han dessa varma dagar när det gjorde ont att äta mat. Efter några dagar med Alvedon och tandsprickningssalva är han nu tillbaka på banan och det känns så skönt.

Nu är han glad igen <3

Veckans utflykt: Veckans utflykt fick bli till vårdcentralen i fredags. Jag hade då haft lock för ena örat sedan i måndags (efter att jag försökt klia mig i örat med tops (dumt!) så jag ville kolla upp det. Det visare sig att det var öronvax på trumhinnan och en lätt infektion i örat. Så de sög bor vaxet och så fick jag örondroppar. När vi ändå var iväg så blev det även glassätning och shopping på Jula, Rusta, Flügger och ICA. Kulkul!

Veckans träning: Långa barnvagnspromenader, magövningar och kniiiiipa!

Veckans mest gillade bild:

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b