fbpx
Nu är det dags för tävling i bloggen! Jag har velat ha det ett tag för att ha chans att ge något tillbaka till er alla som läser bloggen och skänker mig såå mycket glädje. Härom veckan nådde vi även 100 följare på Instagram vilket känns roligt eftersom jag startade den för inte alltför länge sedan.
 
Så nu har jag fått till en tävling i samarbete med Little Dessert som både skriver en blogg och driver en webbshop med massor av snygga och färgglada saker som du kan använda till bakning och pyssel. I denna tävling kan du vinna ett kit med flera fina och användbara saker från hennes webbshop:
 
– Ett gäng sugrör
– 3 meter rosa bakers twine 
– 3 meter ljusblå bakers twine 
– 1 silikonform för cake pops med tillhörande klubbpinnar 
– 1 st metallic färg Cerice 
– Strössel konfetti hjärtan
 

 

Såhär gör du för att vara med i tävlingen:
1. Gilla Sandras Matkrypin på Facebook och följ på Instagram.
2. Gilla Little Dessert på Facebook.
3. Skriv en kommentar på detta inlägg med en mening om varför just du ska vinna. Skriv ditt namn och mailadress i kommentaren.
Jag kommer att dra en vinnare efter söndagen den 23 februari.
 
Lycka till! 

Inga svar än

 1. Kicki

  Mycket fint 🙂 Jag skulle använda detta till nåt mysigt sommarkalas vid poolkanten med min fina familj som är de bästa <3

  Svara
 2. Matilda

  Åh, är med!

  Gillar bägge sidor på fb (Matilda Pettersson).
  Följer på instagram (matatilda).

  Detta skulle jag vilja göra mycket kul (och gott) med till lille sonens kommande dop!

  Kram Matilda (matilda-pettersson@hotmail.com)

  Svara
 3. Anonym

  Vi är en stor familj och alltid är det någon födelsedag eller namnsdag eller något annat att fira.
  Kul att få göra riktigt fint! maude@tyfonmail.se Gillar och delar och följer!

  Svara
 4. Pärnilla Nicklasson

  Då jag för tillfället är arbetslös och har ont om pengar skulle detta komma väl till pass nu när min underbara mamma snart fyller 50 år och jag skulle vilja passa på att fira henne på ett extra festligt sätt då hon aldrig unnar sig själv något fint.
  Pärnilla (Pernilla-Nicklasson@hotmail.com)

  Svara
 5. charlotta hellström

  Hej!

  Vilken fin och härlig vinst. Jag gillar er båda på facebook, tyvärr har jag inte instagram men hoppas på att kunna få tävla ändå.

  Jag skulle använda denna fina vinst tillsammans med mina barn och fixa till ett riktigt fint "bara för att vi gillar varandra" kalas. Vi skulle baka popcakes och bjuda in vänner och familj på en mysig eftermiddags fika.

  Ha en fin helg
  kramar
  Lotta
  lottahellstrm@yahoo.se

  Svara
 6. Louise Krångh

  Är gärna med och tävlar 🙂 Gillar på både FB och IG.
  Motivering: För att pastellfärger gör mig så himla glad, och är jag glad så bakar jag och då blir mina vänner glada då de får smaka.
  louise@lindome.net

  Svara
 7. Matilda

  Jag skulle vilja vinna eftersom jag älskar alla dessa pastellfärger och strösslet och sugrören skulle passa jättebra till bakverk i vår och till påsken 🙂 så skulle jag kunna baka färggranna bakverk till familjen vilket gör mig glad att se dom glada!

  Svara
 8. Ebba

  Jag önskar att vinna då jag precis insett vad bakning i fantastiska färger kan förgylla en grå måndagseftermiddag, ett bakverk i pastell kan göra varenda liten kotte gladare och det är något jag vill bidra med i en kanske tråkig vardag. Mer färg och bakverk åt alla 🙂

  Puss och kram, Ebbs
  (Ebba Asp)
  ebba.e.asp@gmail.com

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b