Nu är julen över och det är dags att börja planera nyår. Jag tycker inte att nyårsafton behöver vara så speciellt och man ska inte stressa upp sig i onödan. Jag föredrar att träffa familj eller goda vänner och äta en riktigt god middag och lite champagne vid tolvslaget. Menyn får gärna kännas lite extra lyxig men det behöver inte betyda dyrt. Här nedan ger jag 4 förslag på förrätt, varmrätt och efterrätt så kan du sätta ihop din egen meny som passar sällskapet och plånboken. Lycka till!

Förätter

 

Blomkålskräm med tryffelolja och baconToast med linsröra, champinjoner och fetaost

 

Ceviche med lax och pilgrimsmusslor | Hummerskagentoast

Varmrätter

Hjortburgare med pepparrotsmajonäs och smörstekta kantareller Smörstekt torskrygg med ärtigt blomkålsmos och kräftsås

Räkrisotto med ärtor och citron

Nötytterfilé med krämig potatisgratäng med färskost

Efterrätter

 

Bärsoppa med kardemummafraiche och kokosHavtorns- och vitchokladpannacotta med kanelsmulor

 

Créme brulée | Svartvinbärsmousse med krossade kakor

0

2 svar

    • Sandra Callermo

      Tack 🙂 Ja, bärsoppan är en väldigt god och fräsch efterrätt! God fortsättning

      Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.