För ett par veckor sedan fick jag en fråga på Facebook om jag inte kan lägga upp tips på snabba vardagsrecept. Och jag har ju en hel del vardagsrecept som inte tar speciellt lång tid att laga men ibland tror jag att vissa recept verkar svårare än vad de är då jag ibland får kommentarer från vänner och bekanta att “det där såg lite svårt ut” och “nej, det verkar ta för lång tid”. Men jag tror mycket handlar om att våga testa och märka att det varken är svårt eller tar lång tid.

Nya vardagsrecept

Om du vill förnya dina vardagsrecept och variera mera så är mitt tips att testa ett nytt recept och låt det bli en ny återkommande rätt. Försökt inte göra många nya recept på samma vecka för då kan det kännas jobbigt. Du kan också variera dina vardagsrecept och t ex använda olika kryddor och proteinkällor.
Så här kommer massor av tips på recept som passar utmärkt till vardagsmiddagen som inte bör ta mer än ungefär 30 minuter. Hoppas ni hittar några nya favoriter!
 
Vegetariskt:
vardagsrecept
 
Kött:
 
 
 

3 svar

  1. Kicki

    Det var verkligen bra Sandra att lägga ner tid på att sammanställa såhär 🙂 Tack för ditt underbara matkrypin <3 Kramar till dej

    Svara

    Mentions

  • 💬 Veckans vegetariska: Kryddig morotssås med pasta • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b