Fredagen är här och en tuff arbetsvecka har passerat. Det känns riktigt skönt och välförtjänt att det snart är helg och tid för att slappa även om det är roliga saker på schemat också. Imorgon är det dop för min systerdotter så det är helt klart något jag sett fram emot. Det ska bli så mysigt! Sen blir det mest slappande, lite bloggfix, träning, matlagning och vem vet, kanske blir det dags att gräva fram grillen ur förrådet den här helg. 
 
Om du också har en härlig helg framför dig men kanske inte riktigt har spikat vad det ska ätas i helgen. Här är ett enkelt förrättstips där jag bytt ut den klassiska dillen mot persilja.

 

Toast skagen med persilja (2 port)

Ingredienser
2 brödskivor
1 dl majonäs
1 tsk pressad citron
1 dl hackad persilja
500 g tinade räkor med skal
Rom
Citron
Gör såhär
Skala räkorna och lägg i en skål. Tillsätt majonäs, pressad citron, lite cest från citronen, hackad persilja, salt, svartpeppar och cayennepeppar. Smaka av och tillsätt eventuellt mer kryddor. Smörstek bröden och lägg på skagenröran. Toppa med rom och en citronklyfta.
0

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.