fbpx

När jag skrivit klart denna söndagslista ska jag börja förbereda det sista inför nylanseringen som kommer ske inom kort. Förbereda några inlägg, fixa det sista med designen så är sidan snart redo. Ska bli så kul!

Veckans mående: Den här veckan har jag mått bra. Ingen förkylning eller annat dumt.. Dock har jag inte riktigt haft den energin jag är van vid. Det kanske både beror på att jag varit sjuk och inte kunnat träna ordentligt på 2 veckor samt att jag varit stressad. Läs mer längre ner..

Veckans stress: Har känt mig lite uppäten av all logistik kring alla bröllop vi varit på i september. Vi har haft 3 bröllop varav 2 dessutom har varit långt bort. Det är ju alltid roligt med bröllop men helgen behöver jag till återhämtning och då känns det som det varit lite för mycket med alla dessa bröllop och dessutom jobbade vi med valet. Nu behöver jag lite lugna helger för att komma ikapp känner jag. Puh!

Förberedelser för bröllop <3

Veckans bäbispremiär: Mila fick prova att sitta i stolen (hemma brukar hon sitta i spädbarnsinlägget på tripptrapp-stolen. Nu satt hon i den vanliga barnstolen och hon satt riktigt bra (när vi pallade upp denna med dyna och en handduk 😉 ). Stora tjejen!

Veckans pepp: Alltid peppigt med bröllop! Nu i helgen var det Davids kusin som gifte sig och det var i Åre. Fantastiskt vacker och bra planerat! David var toastmaster och glänste som alltid, han är som gjord för det uppdraget.

När man försöker fota 2-åringens outfit..

Veckans utflykt: Landet och Åre! I onsdags åkte jag med svärmor och barnen till landet för att vara där två nätter innan vi åkte vidare mot Åre. Nu är vi på väg hem från Åre och ska se hur 7 timmars bilåkning funkar med barnen.. Det får man väl ändå kalla utflykt?

Veckans träning: Hann med ett pass på Curves innan vi åkte iväg. Det gick jättebra och jag hade riktigt bra energi! Hade med träningskläder till landet och Åre men det blev inte av tyvärr.. Skärpning till nästa vecka!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b