fbpx

Den här söndagen har jag inte mitt vanliga långa bloggpass i soffan. Vi ska nämligen på museum med mina älskade syskonbarn och det ska bli så roligt! Så nu har jag knåpat ihop en söndagslista till er men sen sätter vi oss i bilen och tar med matsäcksväskan och åker mot tekniska museet. Hoppas de gillar det!

Veckans mage: Jaha, då var vecka 34 här och jag tycker tiden springer iväg. Jag gillar fortfarande magen även om det börjar kännas i kroppen att jag släpar runt på 17 kg extra.

Veckans mående: Det här har varit en bra vecka! Däremot har jag fortfarande svårt att veta hur mycket jag ska göra på en dag för att inte få alltför ont i ryggen på kvällarna. Svårt när jag inte har ont när jag håller på utan det kommer flera timmar senare. Men veckan som kommer ska jag försöka dra ner på tempot..

Veckans projekt: Jag gjorde ett rejält arbetspass på tomten häromdagen. När jag kom hem från utflykt och promenad så hade Noel somnat i vagnen och jag började kratta löv på tomten. Det var rejäla mängder löv framför allt i häcken men även en del på tomten. Sen plockade jag upp löv och annat ur rabatten också. Sen sov fortfarande pojken så jag tog tag i förrådet och organiserade det. Där någonstans vaknade Noel men han var nöjd att äta mellis i utesoffan så jag fortsatte göra rent alla utemöbler medan han satt och chillade. 4 timmar senare hade tomten och uteplatsen verkligen fått en start på säsongen och jag var så nöjd!

Veckans pepp: Solvärmen! Alltså jag vet att alla tjatar, men det tåls att upprepas! Jag älskar värmen och får så mycket energi av att slippa ta på massa lager tjocka kläder. Man kan bara gå ut och njuta! Vi har både fått in skogsutflykt med picknick, en hel del häng på tomten (älskar livet som husägare!) och flera middagar på uteplatsen. Det kallar jag lyx!

Veckans recept: Nu vill jag tipsa om ett inlägg jag skrev för ett par år sedan som kanske inte r så mycket recept men lite inspiration i alla fall. Nu när värmen kommer (även om det antagligen blir ett och annat bakslag) så är det viktigt att dricka tillräckligt och då tycker jag det är lyxigt och gott att pimpa sitt vatten. Det handlar alltså bara om man att förbereda en rejäl kanna vatten med någon god frukt, bär, ört eller annat så det både blir färgglatt och gott. Här hittar ni tre smaksatta vatten som jag gillar.

Veckans träning: Den här veckan har det blivit en bunt promenader men även ett pass på gymmet och ett styrketräningspass hemma. Så lite mindre träning än vanligt men jag insåg att 4 timmars trädgårdsarbete räknades nog också som ett träningspass för en höggravid kvinna. Så jag lät kroppen styra och klappade mig själv på axeln att jag faktiskt rör på mig på ett eller annat sätt varje dag.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b