fbpx

Efter en lite för kort natt sitter jag här i soffan och knåpar ihop en söndagslista. Hoppas ni gillar den!

Veckans mage: Här har ni en bild på magen i vecka 28 som vi går in i idag. Det innebär att jag numera befinner mig i tredje trimestern och den sista delen av graviditeten. Jag mår bra och trivs med min kropp! Jag gillar ju verkligen att vara gravid även om det kan variera från dag till dag såklart.

Veckans mående: Det här har varit en bra vecka och jag känner att jag börjar hitta en bra balans hur jag ska göra för att kroppen ska må bra. Dock är dessa hormoner inte alltid att leka med. Det kan ta på tålamodet att vara hemma med en 1,5-åring även om det allt som oftast är väldigt härligt. Men när David kommer hem på kvällen så ser jag fram emot att han kan leka och mysa med Noel och jag kan få ta det lite lugnt. Men nu när Noel har fått för sig att han inte vill vara med pappa utan istället skriker så blir det lite jobbigt. Eftersom han dessutom börjar bli trött när David kommer hem så är han ännu känsligare. Så vissa kvällar tar min energi och mitt tålamod slut när Noel bara vill fortsätta hänga med mig och gärna bli buren på under kvällen och sne på natten vill han bara att jag nattar om honom.

Veckans projekt: Vi har slipat, spacklat, målat och fixat. Nu har vi nämligen målat både barnkammaren och badrummet och det blev faktiskt riktigt bra. I veckan hoppas jag att vi kan åka till IKEA och köpa lite inredning till barnkammaren så vi kan börja göra iordning till lillasyster. Mysigt! Även om hon förstås kommer sova i vårt rum i början så ska hon ha sina kläder, prylar och sånt där.
Veckans frukost: Jag la upp en superdupergod frukost på bloggen igår och för er som missat den så måste jag bara visa. Det var verkligen inget komplicerat men bara väldigt goda tillbehör till bananpannkakor – nämligen hallon, mandelsmör och skivad banan. Nomnomnom!

Bananpannkakor med hallon, banan och mandelsmör

Vad ser du fram emot nästa vecka: Återigen har vi en vecka som vi inte har fullbokad vilket känns härligt. Vi har faktiskt sett till att numera ha lite mer luft i kalendern och det mår jag bra av. Vi kan träffa vänner lite mer spontant, hinna med en tripp till IKEA och ibland t o m få in ett extra träningspass. Men ska i alla fall på en grillunch med Kronfågel, äta middag med vänner på onsdag och i helgen har vi en playdate.
Veckans träning: En väldigt bra träningsvecka precis så som jag vill ha det just nu. Ett spinning-pass på Friskis och 2 pass på Curves. Utöver det blir det en hel del promenader. Den här veckan har det varit lite färre promenader eftersom det blivit mycket kroppsarbete på kvällarna med slipning och målning så jag har känt att kroppen har behövt vila lite mer på dagarna.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b