Goförmiddag mina favoriter! Här hemma har vi haft en härlig morgon och jag har haft min schemalagda bloggtid som varje söndagsförmiddag. Nu är det snart dags att åka till pappa för att fira honom som fyller år på tisdag. Men innan dess tänkte jag ge er söndagslistan för denna veckan! Trevlig läsning 🙂

Veckans mage: Det har varit mer aktivitet på knoddis den här veckan. Det är oftast när jag sitter/halvligger i soffan eller när jag lägger mig i sängen på kvällen som hon kör igång. Och det är så mysigt!

Veckans mående: Det har varit en bra vecka! Jag mår bra och känner mig fortsatt pigg. Lite ont i rygg, höften och skinkor men inget som stör speciellt mycket. Träningen får absolut kroppen att må bättre!

Veckans frukost: Jag måste ju säga gårdagens frukost, jag gick upp före killarna och skulle iväg och vara handledare på babysimmet. Så jag hade lite egentid i soffan innan jag skulle iväg. Jag ville äta en rejäl frukost så det fick bli både havregrynsgröt med svarta vinbär och mjölk, knäcke med keso, tomat, persilja och aromat och slutligen miniblodapelsin. Fräscht och mättande! Dessutom snyggt, eller vad säger ni?

 

Veckans podd: Det har blivit alldeles för lite poddar den här veckan. när jag jobbade så lyssnade jag både på tåget men även en del under arbetsdagen vid datorn. Nu finns inte samma tid för poddlyssnande så jag ligger efter på flera poddar. Det får bli fler promenader med podd i öronen denna vecka.

Vad ser du fram emot nästa vecka: Nästa vecka är det sportlov så det blir lite extra häng med systerbarnen som är lediga. Vi ska till öppna förskolan på teater en dag och våffelätning en annan. Sen ska vi även fira mormor på lördag som fyller 80-år, det ser jag fram emot!

Mindre kul nästa vecka: På torsdag ska jag roa mig med glukosbelastning på MVC. Det  är verkligen inget jag ser fram emot i och med att det innebär att man ska fasta 12 timmar, gå till labbet och ta prover, dricka sockerlösning, inte äta på 2 timmar till när man bara sitter i ett väntrum och slutligen ta nya prover. Noel var ju stor och vi fick gå på flera tillväxtultraljud och så även denna gång vill de hålla lite extra koll. Det är ju alltid bra!

Veckans träning: Jag testade ett pass jag tidigare inte varit på. Flex 60 hette det och var ett riktigt skönt rörlighetspass med styrka. Utöver det har jag även tränat med mamma på Curves. Vi har pratat om att det vore en bra träningsform för henne länge men inte kommit dit. Nu hade de öppet hus så vi passade på och det slutade med att hon tecknade ett års medlemskap och jag en månad så jag kan testa och vara med som moraliskt stöd för mamma att komma igång och få lite självförtroende. Så dit ska vi 2-3 gånger i veckan nu. Skönt och effektiv träningsform!

Veckans fundering: Vi håller på att diskutera namn till bäbisen. Vi vet ju att det är en flicka och vi vill gärna ha ett kort namn (två stavelser som Noel). David är lite svårflörtad på namn så jag kämpar på med olika förslag. Så om ni har förslag får ni gärna lämna en kommentar 🙂

0

2 Responses

  1. Caroline

    Några namnförslag… 🙂 Ella, Bella, Nelly, Emma, Asta, Freja, Hanna, Irma, Molly, Tova.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.