fbpx

Godmorgon! Jag ligger i mitt gamla rum hemma hos mamma. Alltså det som var mitt rum när jag fortfarande bodde hemma men nu är det gästrum/mammas kontor. Det är jättemysigt och jag älskar att sova över här. Vi var nämligen här igårkväll efter dopet och åt pizza och hade det mysigt och just nu är det en installatör hemma hos oss som fixar vår nya luftvärmepump så vi hade  ingen lust att vara hemma. Snart blir det mysfrukost och sen får vi se vad dagen bjuder på. Men först, söndagslistan!

Veckans mående

Den här veckan har jag mått bra! En och annan hormondip men generellt glad, pigg och ganska ostressad. Jag har rört på mig och ätit bra och då mår jag bättre. Heja mig! Efter mitt inlägg i fredags om hur jag mått den senaste tiden och hur jag upplever

Veckans tips

Jag skulle vilja tipsa om Ditt barn och du som är en fantastisk sida som startats av fina Paulina. Här samlas massa matnyttig information och välskrivna artiklar om allt som har att göra om barn. Det är mycket tänkvärt och får en att tänka till och man blir nyfiken på att läsa mer. Just nu är jag sugen på att läsa en bok om barns självkänsla..

Veckans projekt

Den här veckan har vi planerat Milas dop. Det är roligt att planera sånt och jag är glad att jag har min mamma som verkligen hjälpt till med ToDoer samt klura ut hur vi ska pynta lokalen och så. Jag ska skriva om dopet under veckan så ni får se hur fint det blev!

Veckans pepp

Mycket socialt umgänge på dagarna då vi hängt med mina systerbarn, flera vänner och så var vi på öppnis i onsdags och det är alltid roligt. Kul för mig att träffa andra föräldrar och barn och Mila tycker det är jättespännande.

Veckans recepttips

Jag ÄLSKAR nutella och är en riktig gottegris. Och såklart är den köpta god men att göra sin egen är snäppet godare. Du slipper tråkigt tillsatser och du får en nötighet som är såå god. Så får du själv välja om du vill ha mer choklad, en extra nypa salt eller vad du gillar bäst. Här hittar ni mitt recept på hemgjord nutella.

Veckans störigaste

Hemma hos oss är det jag som har huvudansvaret för tvätten. Och i en småbarnsfamilj blir det en hel del tvätt och detta är inte en av mina favoritsysslor.. Men men, jag gör det och försöker att inte gnälla alltför mycket. Men då är det störande när David ofta lägger strumpor i en boll i tvätten samt aldrig tar isär skjortan från överdragströjan. Så när jag väl ska tvätta ska jag dra isär hans kläder och veckla ut hans strumpor. Det är ingen big deal men det är så störigt att han inte bara kan göra det själv. Någon som upplever liknande problem? 😛

Veckans träning

I tisdags hann jag och mamma med ett pass på Curves och jag var riktigt peppad och tog ut mig rejält. Fick jättebra resultat och kände mig så nöjd efteråt. Och i onsdags tog jag mig iväg till Friskis och körde första spinningpasset efter förlossningen. Det kändes bra och jag hade saknat det! Jag har fortfarande lite svårt att springa så skönt att kunna ta ut sig konditionsmässigt på cykeln.

Veckans mest gillade bild

Boostande juice med äpple och ingefära

    Mentions

  • 💬 Cashewsmör • SandraCallermo.se

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b