fbpx

Idag tänkte jag skriva ett annorlunda inlägg här på bloggen. Ett inlägg om mig och mitt jobb som jag nu hunnit haft några månader. Jag vill berätta om hur mina arbetsdagar ser ut och vad jag faktiskt gör. Häng med!

Vad jag jobbar med

Jag har tidigare jobbat som projektledare och jag älskar det! Det känns som att jag är en född projektledare och har det i blodet. Jag älskar att planera, strukturera, tidsbestämma och se till att saker blir gjort. Att se till att hålla alla bollar i luften och prioritera rätt. Men det läskiga med den här tjänsten var att den är så mycket mer teknisk än jag  jobbat med förut. Men det tilltalade mig och det kändes utmanande! Jag älskar ju bloggen, att utvecklas i både matlagning, fotograferande och det tekniska. Tänk vad häftigt att lära sig ännu mer om SEO och att få skriva content på arbetstid. Och om ett nytt ämne som jag inte brukar skriva om!

Site Manager på EMG

Och det blev helt rätt! Som Site Manager är jag alltså ansvarig för tre sajter inom företaget Education Media Group (EMG). Vi har olika utbildningssajter där man kan söka och jämföra olika utbildningar, kurser och aktiviteter. Jag är en typ av teknisk projektledare och har ansvar för att mina tre sajter fungerar, driver trafik och fortsätter utvecklas. Så jag ska ha koll på om något inte fungerar, om kunderna inte kan logga in, om vi ska utveckla nya funktioner eller kanske göra ett mailutskick. Så det är varierat och det älskar jag! Jag skriver artiklar, guider och korta söktexter om olika ämnen.  Som ett exempel har jag skrivit denna HR-guide och den här artikeln om distanskurser som är aktuellt i dessa tider. Utbildningsbranschen är spännande och det finns så många kurser jag själv vill gå 😉

Vad jag jobbar med

Förutom dessa två sajter är jag även ansvarig för aktivitet.se. Vidare har EMG även de svenska sajterna studentum, allastudier och gymnasium. Det finns mycket roligt i utbildningsbranchen och jag ser fram emot att vara med och utveckla den.

Det var lite kort om vad jag pysslar med på dagarna! Numera hemifrån och på 60% men förhoppningsvis får jag snart återgå till kontoret och träffa mina kollegor igen. Tills dess försöker jag njuta av obefintlig restid och mer tid hemma med familjen 🙂

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b