Godmorgon! Nu är det tisdag och jag tänkte bjuda på ett mumsigt frukostrecept. Det blir en vaniljchiapudding som jag toppade med vinbärsmarmelad, vinbär och solrosfrön. Denna gång provade jag att använda krossade chiafrön och det funkade också bra. Annars brukar jag använda de hela. En mättande och god frukost 🙂 Imorgon kommer min bloggplan för 2017, hörs igen då!
Vaniljchiapudding med röda vinbär (1 port)
Ingredienser
1,5 dl mjölk
2 msk chiafrön (hela eller krossade)
2 krm vaniljpulver
Rödvinbärsmarmelad
Röda vinbär
Solrosfrön
Gör såhär
Häll mjölk, chiafrön och vaniljpulver i en skål och blanda. Låt stå i kylen ca 15 minuter och rör sedan igen och häll upp i ett glas. Ställ i kylen över natten och toppa sedan med rödvinbärsmarmelad, röda vinbär och solrosfrön.
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se
This Article was mentioned on sandracallermo.se