Maillista

Godmorgon! Nu är det tisdag och jag tänkte bjuda på ett mumsigt frukostrecept. Det blir en vaniljchiapudding som jag toppade med vinbärsmarmelad, vinbär och solrosfrön. Denna gång provade jag att använda krossade chiafrön och det funkade också bra. Annars brukar jag använda de hela. En mättande och god frukost 🙂 Imorgon kommer min bloggplan för 2017, hörs igen då!

Vaniljchiapudding med röda vinbär

Vaniljchiapudding med röda vinbär (1 port)

Ingredienser
1,5 dl mjölk
2 msk chiafrön (hela eller krossade)
2 krm vaniljpulver

Rödvinbärsmarmelad
Röda vinbär
Solrosfrön

Gör såhär
Häll mjölk, chiafrön och vaniljpulver i en skål och blanda. Låt stå i kylen ca 15 minuter och rör sedan igen och häll upp i ett glas. Ställ i kylen över natten och toppa sedan med rödvinbärsmarmelad, röda vinbär och solrosfrön.

3 svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a