fbpx

Godmorgon! Här ligger jag i soffan i min stooora onepiece, lillasyster sparkar i magen och Nyhetsmorgon i bakgrunden. Söndagsns bloggtid är i fullgång och här kommer söndagslistan för denna vecka. Varsågoda!

Veckans mage: Jag tycker inte magen växer i samma takt nu. Den är ju redan stor och härlig och de flesta tror att jag bara har någon vecka kvar fast det är 3 månader. Huvudsaken är att jag mår bra 🙂 Vecka 27 idag!

Veckans mående: Noel vägrar tillåta David att natta om honom på nätterna just nu och det gör att min sömn blir mer störd. Noel vaknar oftast 2 gånger per natt och de gångerna han somnar om snabbt går det ju bra men ibland kan han ligga vaken i 1,5 timme och bara glo på mig. Samtidigt som man frenetiskt pillar in sina naglar under mina och försöker pilla bort så mycket skinn som möjligt. Man kan ju bli galen för mindre 😉 Så lite trött har jag varit den här veckan men annars mår jag fint.
Veckans frukost: För er som läste bloggen igår så har jag börjat baka bröd igen och första gången blev det morotsfrallor. Så gott med hembakt bröd på morgonen. Jag gjorde en rejäl omgång och frös in så nu är det bara ta fram bröd när helst man blir sugen. Noel älskar det!

Morotsfrallor med havre
Veckans TV-program: Jag har en bunt TV-program som jag följer just nu så det blir Sveriges mästerkock, dessertmästarna, Sofias änglar och sen tycker jag även Talang är underhållande.
Veckans husfix: Här är en ny kategori som jag tänkte ha med ibland. Vi köpte ju radhus i höstas och när vi fick tillträde till det så renoverade vi en hel del innan vi flyttade in. Men sen finns det ju ständigt projekt att ta tag i sen man har blivit husägare. Förra veckan hade vi hantverkare här som bytta takfönster så nu är all fönster i hela huset bytta. Men efter fönsterbytet blev det en del målningsjobb att göra så det står på schemat den här veckan.
Veckan som gått: Det har varit en härlig sportlovsvecka där jag hängt lite extra på öppna förskola, träffat syrran och barnen och haft det härligt. Igår firade vi dessutom mormor som fyller 80 år så det blev ett rejält kalas på Såstaholm med trerätterslunch. Mums!

Vad ser du fram emot nästa vecka: Vi har faktiskt inte så mycket planerat den här veckan och det känns bra. Då kan vi fokusera på träning och målning. Sen i helgen ska vi träffa några vänner som fick barn i januari så det blir bebisgos för hela slanten! Det ska bli mysigt!
Veckans träning: Den här veckan byttes Friskis-passet ut mot Curves. Så det blev flera Curves-pass den här veckan och det är en skön och effektiv träningsform. Men planen är att hinna med ett Friskis-pass i veckan samt två pass på Curves. heja mig!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b