fbpx

Där kör vi en lista som handlar om veckan som gått. Varsågoda!

Veckans mage: Idag har vi gått in i vecka 32 och det är bara 62 dagar kvar. Det känns som att går fort nu och det är inte alls långt kvar. Men samtidigt känns det som en evighet till juni.. 😛

Veckans mående: Jag har mått bra den här veckan men jag har dock börjat erkänna för mig själv att kroppen börjar bli tung och jag måste tänka på vad jag gör och att försöka vila. Jag vill gärna köra på i ett högt tempo men då ligger jag i soffan på kvällarna och har ont i ryggen och orkar inte riktigt ta tag i någonting. Har börjat med stödstrumpor denna vecka (woho…)!

Veckans frukost: Just nu är det vaniljyoghurt med granola som gäller. Och en kopp te till det! Gärna lite skivad banan i men skulle egentligen vilja hitta en mindre söt vaniljyoghurt..

Veckans projekt: Den här veckan har vi fixat en hel del i lillans rum och nu börjar det ändå bli klart. Det är lite små detaljer kvar med rullgardin och lite pynt men i grunden känner jag mig klar och det blir så fint. Snart ska ni få se!

Veckans pepp: Inledde min födelsedagsvecka i fredags då familjen firade mig. Vi hade en sååå mysig kväll med jättegod mat, mumsig efterrätt, massor av fina paket och skönsång förstås. Ett jättefint firande! Igår fick jag en till födelsedagspresent av våra middagsgäster och idag kommer jag smygfiras lite till när jag träffar pappa på svågerns födelsedagskalas. Wiho!

Veckans restaurangbesök: I tisdags firade vi 13 år tillsammans och eftersom vi älskar burgare så överraskade jag David med ett besök på Jureskogs nya restaurang. Vi gillade det verkligen och ni kan läsa en lite recension på Instagram.


Veckans stress: Nu punkt för denna vecka som jag tänkte kan vara med. Och jag tänkte ta upp en grej som jag funderat en hel del på senaste veckorna men nu insett att jag kan inte göra något så det är bara hålla tummarna. Vi har nämligen valt att vi vill föda på Danderyd. Detta valde vi för att det ligger närmst (och det gick fort förra gången så vi vill gärna hinna in till förlossningen) och de har BB-hotell vilket vi gillade förra gången. Skönt att inte behöva ligga på en sjukhusavdelning om man inte behöver. Nu har vi fått info att BB-hotellet riskerar att vara stängt för renovering när vi ska föda och i så fall kommer David få bo på BB-hotellet och jag och bäbisen på en BB-avdelning i en sal vi delar med någon annan. Det känns sååå tråkigt! Att vi inte skulle få bo tillsammans första natten med bäbisen om vi ändå mår bra. Så vi försökte byta till SÖS där vi var väldigt nöjda senast men nu var det för sent för oss att byta så det var fullt. Så nu är det bara hålla tummarna för att vi kan snacka in oss på SÖS när det är dags om hissrenoveringen fortfarande pågår. Det är utanför min kontroll så försöker släppa det nu.

Veckan recept: Igår gjorde jag lemonad och det blev så gott! Perfekt att ha lite lemonadkoncentrat i kylen att ta fram när man vill ha något läskande och syrligt. Jag har gjort lemonad tidigare och det kan ni hitta här men nu blev det en ny variant. Recept kommer inom kort!


Veckans träning: Den här veckan hann jag inte med något Friskis-pass men har i alla fall varit på Curves två gånger och det kändes bra. Heja heja!

Ett svar

 1. BestAshely

  I have noticed you don’t monetize your page, don’t
  waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.
  If you want to know how to make extra money, search
  for: Ercannou’s essential adsense alternative

  Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b