fbpx

Nytt år innebär såklart lite nyheter på bloggen. Eller nygamla i det här fallet! Jag har tidigare skrivit söndagslistan varje vecka för att ni ska få en liten uppdatering hur veckan som varit sett ut och vad jag ser fram emot i nästa vecka. Jag har uppdaterat denna och tänkte dra igång igen. Jag märker att många av er till exempel gärna vill veta mer om graviditeten och tycker det är roligt att läsa om och sen har jag haft en del frågor om mer personliga inlägg. Så det kanske är dags att 2018 blir det året då jag testar att blanda upp recepten med lite personliga inlägg och så får jag se om ni gillar det. Om 2,5 vecka går jag på föräldraledighet så året kommer bestå av att kombinera föräldraledighet med blogg och även en del plugg (!). Jag ser fram emot denna vår!

Så nu kör vi! Lämna gärna en kommentar om ni gillar detta och vad ni vill läsa mer om 🙂

Veckans mage: Den växer och frodas! Den är helt klart större än graviditeten med Noel och jag har fått frågan om jag verkligen bara är i v 19 och om jag är säker på att det bara är en. Men som tur är gillar jag min gravidmage och jag njuter av att ha den.
Veckans mående: Numera mår jag bra. Illamåendet har slutat och jag är inte lika trött. Dock har jag fortfarande större sömnbehov än vanligt och om jag inte sover minst 7 timmar per natt blir jag trött och mår lätt illa.
Veckans inspiration: Jag har börjat kolla på en hel del matvideos för att få inspiration att själva börja filma under våren. Några som jag gillar är Baka med Frida, Fredriks fika, Vegokäk och såklart Lättlagat med Jessica Frej.
Veckans frukost: Efter julledigheten har jag hittat tillbaka till min smoothierutin. På morgonen för jag en smoothie på en banan, en skvätt mjölk, några goda frön och frysta bär. Det tar tar med och dricker på tåget. Utöver det brer jag en macka som jag tar med till jobbet och äter på förmiddagen. Älskar frukost nr 2!

En favorit är mangosmoothie med björnbär och jordnötssmör

Vad har varit bäst i veckan: Här får det blir två saker som jag vill lyfta. I veckan fick vi nämligen känns första sparken från bäbisen. jag hade börjat bli otålig och kände att jag verkligen ville känns bäbisen ordentligt. Många säger att man känner sparkar tidigare med andra barnet och det började göra mig lite nojjig, Så berättade jag det för David en kväll och då la han sig på magen och pratade lite med den och sen la örat mot. Och då kom den. Den första sparken. och vi fick känna den båda två samtidigt. Det var magiskt! Sen vill jag även lyfta mammas födelsedagsfest igår! Hon firade traditionsenligt (trots att det inte blivit varje år) med nära och kära och bjöd på ärtsoppa, punsch och karaoke. Kuuuuul!

Veckans podd: Träningspodden är tillbaka efter juluppehållet och nu taggar jag en (förhoppningsvis) träningsfylld vår!
Vad ser jag fram emot nästa vecka: Rutinultraljud på onsdag! Åh, vad spännande det ska bli att se hur bäbisen har det för inne och förhoppningsvis får vi även veta om det är en tjej eller kille.
Veckans träning: Provade ett nytt pass på Friskis – nämligen Step Explode! Det var ett roligt och intensivt pass som jag verkligen skulle vilja gå på fler gånger. Men oklart hur många veckor till jag borde träna just det här passet eftersom vissa rörelser kändes besvärliga med magen och det var en del hopp. Jag ska nog satsa på spinning i vår!

2 svar

  1. Nea

    Jättebra idéer, Heja dig! Det ska bli kul att följa med på bloggresan 😉
    Kram Nea

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b