Vad sägs om att börja med något nytt? Som ni märker så blandar jag numera upp receptinläggen med lite listor och andra personliga i lägg. Det känns roligt att utveckla bloggen åt det hållet även om jag förstår att det finns vissa som tappar intresset som endast vill ha recepten. Men det inspirerar mig och känns roligt med mer personliga inlägg så jag kör på och hoppas lite nya läsare kan hitta hit.

Så idag tänkte jag berätta lite om veckan som kommer. Nu har jag ju haft med lite sånt i söndagslistan men känns kul att skriva detta i ett separat inlägg så ni får en bild av hur mitt liv ser ut. Nu kör vi!

Måndag
Åker hem från landet och förhoppningsvis kommer vi hem i vettig tid så vi hinner packa upp och tvätta lite innan en lugn kväll. Skönt att komma iordning hemma inför nya veckan!

Sista frukosten innan hemgång

Brödbak med farmor

Tisdag
Lämna in bilen på verkstaden och sen hoppas jag hinna med att träna på dagen. På kvällen ska jag och mannen fira 13 år tillsammans med bio och middag. Mysigt!

Oj, va små vi var <3

Onsdag
Noel sover hos syrran natten till onsdag så jag promenerar dit på morgonen och myser med de. Sen ska jag träffa några vänner på kvällen.

Torsdag
Tomt schema än så länge. Kankse någon playdate på dagen. Skulle även vilja stöda uteplatsen så vi kan börja använda den nu. På kvällen kanske jag kan få till ett Friskis-pass.

Fredag
Min obligatoriska pluggdag. Lämnar Noel till hans farmor på morgonen och sen väntar 7 timmars plugg. På kvällen ska jag firas!

Helgen
Babysim, inflyttningsfest, vänner på middag och ett födelsedagsfirande för svågern. Massa skoj!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b