fbpx

Efter en härlig helg med massa kalasande, hemmafix, god mat och en hel del bloggjobb och plugg börjar nu en ny vecka. Jag tänkte fortsätta med veckans planer så här kommer en lite sammanfattning av den veckan som kommer.

Måndag
Idag ska jag lämna in bilen på service och sen får jag se vad dagen har att bjuda på. Ska nog börja packa lite och försöka hinna träna.

Tisdag
Dagen inleds på MVC och det är alltid spännande att se hur magen växt och vad som är på gång härnäst. Vi får väl se om det blir tillväxtultraljud även denna gång. Noel var stor och beräknades bli en 5-kgs bäbis så det började pratas om igångsättning. Men så kom han 12 dagar tidigt istället.
Sen kommer vi nog hänga en hel del med mamma på eftermiddagen eftersom vi inte kommer ses på 2,5 vecka sen. En massage ska jag hinna med också.

Onsdag
Planen är att packa det sista på morgonen och sen promenera till öppnis och hänga där på förmiddagen och äta sopplunch. Sen bär det av mot Grövelsjön. Skulle gissa på att det blir ca 8-timmars bilresa med stopp så det kan bli spännande att underhålla Noel 😉

Torsdag
MIN FÖDELSEDAG! Den firas i Grövelsjön med David, Noel och mina fina svärföräldrar. Det ska bli härligt!

Fredag
Vi får se vad Grövelsjön har att bjuda på. Kanske en långpromenad, snölek med Noel  och på kvällen kommer fler bröllopsgäster att anlända.

Lördag
Bröllop!

Söndag
Efter frukost blir det åter en lång bilresa för att ta sig hem igen.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b