Maillista

Hej och hallå! Jag har haft en härlig dag som började med att jag och Noel hade en lugn förmiddag, sen promenerade vi och veckohandlade, därefter var vi hemma när Noel sov. När han vaknade gick vi hem till våra fina vänner och hade playdate och jag fick födelsedagspresent och fika 😀 Sen har vi haft middagsgäster här och firat min födelsedag lite till. Magiskt bra! Nu är det strax dags att sova men innan dess tänkte jag dela med mig av veckans schema som ser ut som följer:

Tisdag
Blir nog en del ärenden på dagen, kanske hämta ut bilen på verkstan och sen på kvällen ska vi hem till svärföräldrarna. Vi ska nämligen fira deras hund som fyller 10 år och äta soppa och våfflor. Alltid bra med en anledning att äta våfflor! 😉

Onsdag
På dagen blir det öppna förskolan och så lite egentid när Noel sover efter lunchen. På eftermiddagen kommer pappa hit och så ska jag hinna med att träna också.

Torsdag
Förhoppningsvis playdate med någon härlig utflykt. Det ska nämligen bli finfint väder och 18 grader varmt så känns som en dag utomhus blir perfekt. På kvällen ska jag vara hemma och ta det lugnt.

Fredag
Plugga plugga plugga! På kvällen har vi inget ledigt så jag ser fram emot fredagsmys och bara ta det lugnt i soffan med mina favoritkillar.

Helgen
Babysim, vårstädning på gatan, ledig kväll när David är borta och på söndag ska vi ta med mina syskonbarn på museum och det ser jag verkligen fram emot!

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a