fbpx

Måndag innebär ju numera två blogginlägg eftersom jag utökat veckans vegetariska middagstips med även ett inlägg om veckans planer. Den här veckan har jag tänkt att beta av lite på todo-listan som jag skulle vilja ha klar innan förlossningen (typ packa BB-väska, bädda vagnen, läsa boken ”Föda utan rädsla” osv). Vi får se hur det går! Här kommer vad jag har planerat hittills.

Måndag
Idag står klipptid, lunch med mamma och sen hämta syskonbarnen på förskolan på schemat. Sen blir det nog en lugn kväll med kanske lite pluggtid!

Tisdag
En lite lugnare dag men tid på mödravårdscentralen där jag förhoppningsvis även får tid för tillväxtultraljud. Vi gick ju på det med Noel (då växte magen väldigt mycket de sista veckorna) och jag vill gärna hålla koll på bäbisens storlek även denna gång så vi inte får en till beräknad 5 kg-bäbis så vi har bett om extra koll. På kvällen blir det träning!

Onsdag
Öppna förskolan på förmiddagen avslutas med sopplunch. Sen blir det nog hem och förbereda lite middag eftersom vi har förlovningsdag och jag tänkte laga något gott.

Torsdag-Söndag
Långhelg som ännu är lite halvplanerad. Antagligen ska vi in till stan och kika på svågern som springer Tough viking på lördagen och så har vi en middag hos oss på söndag. Sen Blir det förhoppningsvis någon mer middag, träffa pappa och göra lite bäbisförberedelser. Det ser jag fram emot! På onsdag är det 1 månad kvar till BF och Noel var ju 12 dagar tidig så nu kan det börja vara nära..

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b