fbpx

Dags att kolla på hur veckan ser ut. Nu är det lite glesare i kalendern eftersom jag behöver ta det lite lugnt samt att det är dumt att ha för mycket uppbokat om lillasyster tänkte titta ut 😉 Hittills gillar jag denna spännande väntan, hoppas kunna hålla kvar vid det istället för att bli otålig!

Ska fortsätta njuta av massor av jordgubbar denna vecka.. Det är ju sååå gott!

Måndag
Inte mycket planerat. Förhoppningsvis ska vi träffa moster och morbror på middag ikväll efersom det böev inställt förra veckan.

Tisdag
Helt tomt i kalender på både dagen och kvällen. När hände det senast? Kanske träning, kanske lek i parken eller lite så sk ajag roa mig med lite bokslutsförberedelser 😉

Onsdag
Öppnis och sopplunch och på kvällen ska vi på vårt första föräldramöte på Noels förskola. Spännande att få veta lite mer om inskolningen och så.

Torsdag
Ännu en ledig dag och kväll. Härligt att det finns plats för lite spontana aktiviteter 🙂

Fredag
Sommaravslutning på öppnis. Det brukar alltid vara mysigt med korv, sångstund med dragspel och många glada barn. Mysigt!

Helgen
Är inbjuden till födelsedagsfirnade på lördag  med bad, korvgrillning och härligt sällskap så jag hoppas att vi kan vara med på det. Annars är det en lugn helg som väntar!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b