Maillista

Jag och svägerskan (även kallad lillasyster) fick i julklapp av svärmor att åka till Centralbadet och bara mysa, snacka och ha det trevligt. Så igår var det dags! Vi badade, simmade, njöt i bubbelpoolen och njöt av god mat och smoothie i restaurangen. Det var en riktigt härlig dag och vi bestämde att det skulle bli mer tjejdagar framöver.
 
Så efter en härlig helg är jag nu åter till vardagen och idag blir det jobb till 16, sen träning på Friskis och efter det ska svärmor komma hem till oss och ha symaskinsskola. Vi har nämligen fått en toppenfin symaskin som vi aldrig använt för vi kan inte riktigt sånt där varken jag eller David, så nu ska vi få oss en grundkurs 🙂 I gengäld bjuder vi på middag, bra deal!
 
Ikväll kommer vi självklart äta vegetariskt här hemma och så är även dagens recept eftersom det är måndag. Denna smakkombination med ädelost, broccoli och valnötter är super!

 

Ädelostpasta med broccoli (4 port)

Ingredienser
4 port tagliatelle
1 röd lök
1 vitlöksklyfta
2 dl grädde
1 dl mjölk
2 ägg
100 g ädelost
1 stånd broccoli
1 näve valnötter
Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Skala och finhacka lök och vitlöken. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs löken ett par minuter. Lägg över på en tallrik. Vispa ihop smulad ädelost, ägg, grädde och mjölk. Krydda med salt, svartpeppar och cayennepeppar.
När det är ett par minuter kvar på pastan, lägg i broccolin i små buketter och låt koka med. När pastan har kokat klart häll i löken och gräddblandningen. Blanda och smaka av med salt, svartpeppar och pressad citron. Toppa med valnötter.
 

 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a