Just nu befinner jag mig antagligen i en solig skidbacke i Vemdalen och har tidsinställt detta inlägg så ni slapp vänta hela dagen på veckans vegetariska recept. Denna vecka bjuder jag på en ugnspannkaka med gräslök som serveras med créme fraiche, rom och rödlök.
Ha en trevlig annandagpåsk!
Gräslökspannkaka med créme fraiche, rom och rödlök (4 port)
Ingredienser
4 ägg
1 tsk salt
3 dl vetemjöl
8 dl mjölk
0,5 dl fryst gräslök
Créme fraiche
Rom
Rödlök
Gör såhär
Sätt ugnen på 175 grader. Häll hälften av mjölken i en skål. Vispa ner mjöl och salt till en jämn smet. Häll i resten av mjölken. Vispa sist ner äggen. Blanda i gräslöken och häll sedan på en smord plåt. Grädda i mitten av ugnen ca 45 min. Servera med créme fraiche, rom och rödlök.
0
Mums, så enkelt och gott! Speciellt tillbehören!
Vilken god variant på ugnspannkaka, måste jag prova!!
Rom är inte vegetariskt fyi
Vad gott med gräslök i pannkakan! 🙂 Hoppas du har det skönt i skidbacken!
This Article was mentioned on sandracallermo.se