Detta inlägg har jag förberett då jag inte riktigt vet hur denna dag ser ut. Just nu sitter jag på tåget på Göteborg och är förväntansfull vad dagen och kommande veckan har att ge. Det är alltid spännande med nya utmaningar och jag ska få prova på en del av det jag kanske vill arbeta med på heltid i framtiden, nämligen att jobba med eventplanering och projektledning. Det ska bli väldigt skoj!
Så varsågoda, här kommer veckans vegetariska recept i form av en bönsallad med rödlök och krämig fetaost.
Haricots verts-sallad med rödlök och fetaost (1 port)
Ingredienser
150 g haricots verts
0,5 röd lök
0,5 tomat
50 g fetaost
1 msk vinäger
1 msk olja
1 tsk dijonsenap
1 msk sesamfrön
Gör såhär
Blanda vinäger, olja, dijonsenap och sesamfrön och krydda med salt och svartpeppar. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs haricots verts tillsammans med pressad vitlök. Häll över i en bunke och häll över dressingen och blanda ordentligt. Skala och finhacka löken. Tärna tomaterna och fetaosten. Vänd ner rödlök, fetaost och tomaterna.
Lämna ett svar