fbpx
2 dagar kvar till uppsatsinlämning och det känns toppenbra! Nu är det finslip som gäller fram till onsdag och sen blir det firande i några dagar. Har inte riktigt förstått att jag faktiskt klarat hela ekonomprogrammet och snart har min examen klar. Vilken känsla!
 
Men som sagt, två dagar av slit kvar så åter till ordningen. Måndag är det och därför bjuds det idag på veckans vegetariska recept. Det blir en sommarfräsch sallad med sting som mättar ordentligt.
 

Harissamarinerad bönsallad med fetaost (1 port)

Ingredienser
2 dl blandade bönor
50 g fetaost
0,5 tomat
1 avocado
1 msk pressad citron
1 msk olivolja
En dutt harissa
1 tsk örtblandning
Gör såhär
Skär fetaosten i tärningar och hacka tomaten. Skala och skär avocadon i tärningar. Blanda bönor, tomat, fetaost, avocado, pressad citron, olivolja, harissa (efter smak), örtblandning samt salt och svartpeppar.

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b