2 dagar kvar till uppsatsinlämning och det känns toppenbra! Nu är det finslip som gäller fram till onsdag och sen blir det firande i några dagar. Har inte riktigt förstått att jag faktiskt klarat hela ekonomprogrammet och snart har min examen klar. Vilken känsla!
Men som sagt, två dagar av slit kvar så åter till ordningen. Måndag är det och därför bjuds det idag på veckans vegetariska recept. Det blir en sommarfräsch sallad med sting som mättar ordentligt.
Harissamarinerad bönsallad med fetaost (1 port)
Ingredienser
2 dl blandade bönor
50 g fetaost
0,5 tomat
1 avocado
1 msk pressad citron
1 msk olivolja
En dutt harissa
1 tsk örtblandning
Gör såhär
Skär fetaosten i tärningar och hacka tomaten. Skala och skär avocadon i tärningar. Blanda bönor, tomat, fetaost, avocado, pressad citron, olivolja, harissa (efter smak), örtblandning samt salt och svartpeppar.
Den ser otroligt god ut!
Geggigt och gott, som jag gillar det! Ser jättegott ut! 🙂
Mums! 🙂
Vilket härligt recept Sandra! Jag älskar harissakryddan 🙂 Lycka nu till med uppsatsen (been there, done that!) 😉
Ja, harissa är verkligen gott 🙂 Tack tack!
Vilken god sallad den sparas!!
Kram