Jag gillar att testa nya produkter när de dyker upp på marknaden. Eftersom jag försöker hålla ner på gluten så ville jag såklart testa sojabönspastan som har funnit ett tag nu. Jag tyckte pastan var väldigt god och ett bra alternativ till den vanliga pastan men jag tyckte den var lite svår att ha i mat. Den sög inte alls åt sig sås som vanlig pasta brukar göra och den blev inte alls så krämig som jag hoppats trots både grädde och créme fraiche. Så sammanafattningvis är den ett gott alternativ men tänk på hur du ska använda den. Oavsett blev denna pastarätt god med smak av kantarell, perilja och fetaost 🙂

Kantarellpasta

Kantarellpasta med fetaost (4 port)

Ingredienser
4 port pasta
250 g kantareller
2 dl créme fraiche
1 dl grädde
1 tsk sambal oelek
200 g fetaost
1 citron
En näve persilja
Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Hetta upp en stekpanna med smör och stek de rensade kantarellerna. Häll sedan på créme fraiche, grädde, sambal oelek, skal och saft från citronen och krydda med salt och svartpeppar. Låt puttra ett par minuter och ha sedan i hackad persilja innan du blandar ihop såsen med pastan. Avsluta med att vända ner smulad fetaost.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b