fbpx
När kl ringde kl 6 imorse var jag inte alls sugen på att gå upp och ut i mörkret men jag hade bestämt mig och till och med lagt fram träningskläderna och mp3-spelaren. När jag kom in igen vid 7-tiden efter en frisk powerwalk var jag så nöjd med mig själv. En bra start på dagen!
 
Här kommer ett recept på bland de enklaste soppor jag har lagat. Curryn ger den det där lilla extra!

 

Kryddig majssoppa (4 port)

Ingredienser
700 g majskorn
5 dl vatten
1 grönsaksbuljongtärning
2 dl grädde
1 dl mjölk
1 msk curry
Gör såhär
Häll majskorn, vatten, curry och buljongtärning i en kastrull och låt koka upp. Tillsätt grädden och mjölken och mixa soppan slät. Smaka av med salt och svartpeppar. Koka upp igen och servera.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b