fbpx
Helgens bröllop var fantastiskt! Det var en kusin till mig som gifte sig och det var en jättefin vigsel och trevlig fest. Det fick mig att längta tillbaka lite till mitt eget bröllop förra året. Åh, vilken dag! Och jag njöt även under hela året innan då planeringen var i full gång. Jag älskar att skriva listor, planera, organisera och fixa. Och bröllopsdagen blev perfekt!
Men nu över till veckans vegetariska recept. Det känns som att det var ett tag sedan jag la upp något recept på sallad så det får det bli idag. Det är en perfekt sommarlunch eller varför inte middag med ett gott bröd till. En matig linssallad med chevré och valnötter,

 

Linssallad med chevré

Linssallad med chevré (1 port)

Ingredienser
150 g kokta linser
0,5 rödlök
Blandad grönsallad
60 g chevré
5-10 valnötter

Gör såhär

Blanda linser med hackad rödlök och grönsallad. Bryt chevrén i bitar blanda i salladen. Toppa med valnötter och gärna hallonbalsamvinäger.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b