Nedräkningen har börjat: 4,5 jobbdagar tills vi åker till Åre och innan vi åker hinner jag med ännu ett födelsedagsfirande. Som jag längtar! Ska bli riktigt skönt att komma iväg en vecka och få slappa och bara ta det lugnt, åka skidor och umgås med min underbara extrafamilj 🙂
Veckans vegetariska blir en lätt rätt bestående av en omelett med persilja och rödlök och fetaost. Få ingredienser, gott och klart på 10 minuter, vad mer kan man önska?
Persiljeomelett med rödlök och fetaost (1 port)
Ingredienser
2 ägg
1 msk créme fraiche
0,5 dl persilja
0,25 rödlök
50 g fetaost
Gör såhär
Skala och strimla rödlöken. Skär fetaosten i kuber. Vispa ihop ägg, créme fraiche, salt, svartpeppar, cayennepeppar och hackad persilja. Hetta upp smör i en liten stekpanna och häll i äggsmeten. Låt steka några minuter på medelvärme tills den börjar stanna. Lägg då på rödlök och fetaost och låt den sätta sig innan du stjälper upp den på en tallrik.
Lämna ett svar