fbpx
Denna måndag känner jag inte direkt utvilad för en jobbvecka men så är det inte varje dag men köper ny lägenhet heller. I fredags hade vi tillträde och helgen har vi tillbringat i lägenheten med färgpytsar, spackel, slipdamm och annat skoj. Detta har varvats med besök på diverse bygg-, möbel- och vitavaruffärer samt balkongfika. Härligt! Det har gått väldigt bra med renoveringen och vi ligget bra till så det känns i alla fall helt okej och återgå till jobbet idag. Jag och mitt kontrollbehov får vara i lägenheten på kvällarna 😉
 
Men som vanligt kan jag ju inte hålla mig från att dela med mig av veckans vegetariska recept. Jag gillar verkligen det konceptet och jag hoppas ni uppskattar min gröna inspiration. Nu på sommaren har det blivit en hel del vegetariska omeletter för det går snabbt när man inte vill stå så länga vid spisen. Denna variant är med salladslök och så serverade jag den med avokado, rädisor och balsamicostekt lök. Varsågoda!

 

Salladslöksomelett med rädisor och balsamicolök (2 port)

Ingredienser
3 ägg
2 msk grädde
2 salladslökar
1 avokado
6 rädisor
0,5 gul lök
2 tsk balsamvinäger
Gör såhär
Vispa ihop ägg med grädde och krydda med salt och svartpeppar. Strimla salladslöken och vispa ner i smeten. Hetta upp en stekpanna med smör och häll i smeten och grädde på medelvärme tills ägget är krämigt.
Finhacka löken. Stek löken i smör och häll på balsamvinäger och låt bli mjukt. Servera omeletten med löken, avokado och rädisor.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b