Det har blivit en del omeletter senaste tiden eftersom det är så gott, man kan stoppa i lite vad man känner för och dessutom är det billigt. Vi försöker dessutom hålla nere matkostnaderna nu och jobbar på att använda upp allt vi har i frysen, kylen och skafferiet istället för att köpa nytt. Ägg är en basvara vi alltid har hemma och sen hade vi en öppnad fetaost och en skvätt tacosås kvar och resultatet blev väldigt gott 🙂

DSC_0126 1

Salsaomelett med fetaost (2 port)

Ingredienser
4 ägg
2 msk grädde
3 msk tacosås
100 g fetaost
1 rödlök
Gör såhär
Vispa ihop äggen med grädde och tacosås och krydda med salt och svartpeppar. Skala och strimla rödlöken. Hetta upp smör i en stekpanna och fräs löken ett par minuter. Häll på äggsmeten och låt steka på medelvärme tills ägget stannar av men fortfarande är lite krämigt uppepå. Smula över fetaost och servera med timjan.
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.