fbpx
Sen jag startade matbloggen har både mitt och mannens matintresse ökat. Det är inte helt ovanligt att David skickar ett mms till mig när jag inte är hemma och visar vad han ätit till lunch/middag och sen när jag kommer hem har han fotat med systemkameran och skrivit ner receptet till mig. Detta recept är ett sånt, receptet han utgick ifrån hittade han på recept.nu om jag minns rätt och jag fick rester i en matlåda till dagen efter och jag kan garantera er att denna enkla pasta kommer göra succé!

 

Spaghetti al olio, aglio e peperoncino (4 port)

Ingredienser
4 port spaghetti
4 vitlöksklyftor
1-2 röda chilifrukter
1 dl olivolja
3 msk finhackad persilja
Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Strimla vitlöken och chilin fint. Heta upp olivoljan i en stekpanna och ha i vitlök och chili. Fräs på låg värme ca 10 minuter, det ska inte ta färg. Häll av pastan och häll i stekpannan. Hacka persiljan och strö över. Smaka av med salt och svartpeppar.
 

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b