Maillista

Första veckan i Turkiet är förbi och jag hoppas att ni har fint väder hemma och njuter av sommaren. Här skiner solen och vi njuter så mycket vi bara kan. Våra dagar består av sol, bad, lek och god mat.
 
På tal om god mat tänkte jag bjuda på veckans vegetariska recept som denna vecka består av en spaghetti med grönkålspesto jag gjorde strax innan vi åkte hit. Den tärnade brieosten på toppen gjorde det där lilla extra!

 

Spaghetti med grönkålspesto och tärnad brieost (4 port)

Ingredienser
4 port spaghetti
3 dl grönkål (jag använde fryst)
2 vitlöksklyftor
1,5 dl olivolja
1,5 dl mandlar
Pressad citron
1,5 dl riven lagrad ost
Brieost
Gör såhär
Koka pastan enligt anvisning. Lägg grönkål, pressad vitlök och olivolja i en mixer och mixa slätt. Lägg sedan i mandlar och osten och fortsätt mixa. Smaka av med salt, svartpeppar och pressad citron. Blanda med spaghettin och toppa med tärnad brieost.
0

Inga svar än

  1. Kjersti

    Hej där! En ny bloggbekantskap, och en riktigt trevlig sådan! Hittade dig via Millas blogg, och upptäcker att vi ju dessutom nästan är "grannar". Du är härmed adderad till favoritlistan. Ha en fortsatt skön sommar!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a