Välkomna till Sandras Matkrypin 2.0!
Nu har jag flyttat från blogspot och gjort om designen och det är därför det har varit lite tomt här några dagar. Nu ska jag vara tillbaka och som ni kommer märka är det lite småfix kvar innan det är precis som jag vill men jag hoppas ni har tålamod. Jag är väldigt nöjd med det nya utseendet och min förhoppning är att bloggen känns lite mer personlig och stilren. Om ni har bloggen som bokmärke så se till att ta bort den gamla och lägga till den här eftersom den förra adressen var på blogspot. Adressen nu är sandrasmatkrypin.se.

Veckans vegetariska uteblev förra veckan men nu är det tillbaka. Den här veckan bjuder jag på en krämig omelett med körsbärstomater och fetaost. Väldigt enkelt och dessutom snyggt!

Tomatomelett med fetaost (4 port till brunch eller 2 till middag)

IngredienserDSC_0051
6 ägg
4 msk grädde
1 röd lök
20 körsbärstomater
150 g fetaost

Gör såhär
Vispa lätt ihop ägg med grädde och krydda med salt och svartpeppar. Skala och strimla rödlöken. Halvera tomaterna. Hetta upp en stekpanna med smör och fräs löken ett par minuter innan du tillsätter tomaterna och låt de bli lite mjuka. Häll sedan på äggblandningen och  låt steka på låg/medelvärme till omeletten är krämig men inte rinnig. Toppa med fetaost och basilika.

0

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.