Sådär, nu är vi alltså iväg på tågluff och just nu befinner vi oss i Belgrad och roar oss. Detta inlägg är alltså förberett sedan innan och jag har ätit vegetariskt några gånger senaste veckorna för att ha recept att dela med mig av till er varje måndag. Veckans vegetariska på måndagar är lite heligt och inget jag vill missa! Varsågoda, här är en smarrig tomatomelett med majs och fetaost.

Tomatomelett med majs och fetaost (2 port)

Ingredienser
3 ägg
3 msk grädde
1 dl tomatsås
0,5 orange paprika
0,5 rödlök
1 tomat
1 dl majskorn
75 g fetaost
Gör såhär
Vispa ihop äggen med grädden och tomatsåsen och krydda med salt och svartpeppar. Strimla paprikan och tomaten. Skala och strimla rödlöken. Hetta upp en stekpanna med smör och ha i det mesta av rödlöken, paprikan och majsen och låt fräsa ett par minuter innan du häller på äggbladningen. Stek på medelvärme tills den stannat och är krämig uppepå och ha då på det sista av paprikan rödlöken, majs, tomat och smula över fetaosten. 
 
0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.