fbpx
Oj, va helgerna går fort! Skönt med ledighet så man får fylla på batterierna inför skolveckorna. Denna vecka avslutar vi en del av kursen så det är hektiskt men jag kommer känna mig så nöjd på fredag. Härligt!
 
Igår var sista dagen att tävla om Estrellas nya ostbågar så jag ska utse vinnarna idag och återkommer imorgon med resultatet. Men glöm inte att det fortfarande finns tid kvar att tävla om popped chips med sourcream & onion-smak. Lycka till!

 

Tortellini med ädelost och soltorkad tomat

Tortellini med ädelost och soltorkad tomat (4 port)

Ingredienser
4 port tortellini med ostfyllning
100 g ädelost
1 dl créme fraiche
2 dl grädde
20 soltorkade tomater
1 liten påse ruccola
Gör såhär
Koka tortellinin enligt anvisning. Skiva de soltorkade tomaterna. När tortellinin kokat klart, häll av vattnet och häll tillbaka tortellinin i kastrullen. Smula i ädelosten och ha i tortellinin tillsammans med créme fraiche, grädde, soltorkad tomat och ruccolan. Smaka av med salt, svartpeppar och citronsaft.

Inga svar än

  1. Sofie

    Jag känner mig ärligt talat stressad över när vi ska hinna laga alla dessa super goda recept du lägger ut! Åhh allt låter så underbart gott! Förstår inte hur du hinner laga, inspireras, handla och äta allt detta?! <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b