Maillista

Godmorgon måndag!
Hoppas ni har haft en trevlig helg och att ni har ny energi inför veckan som börjar idag. Jag börja jobba idag och det ska bli roligt. Denna vecka jobbar jag halvtid och från och med nästa vecka blir det 100%.
Eftersom det är måndag är det dags för ännu ett vegetariskt recept och denna gång blir det en snabb favoritpasta. Jag använde köpt pesto men godast blir den såklart om man gör sin egen pesto.

 

Pestopasta med fetaost

Pestopasta med fetaost (4 port)

Ingredienser

4 port pasta
1 liten burk pesto (ca 200 g)
1 pkt körsbärstomater (gärna blandade färger)
En näve pinjenötter
2 vitlöksklyftor
1 pkt fetaost
10 oliver

Gör såhär

Koka pastan. Rosta pinjenötterna i en torr panna. Stek finhackad vitlök i olivolja på medelvärme så det inte bränner. När pastan är klar, häll av vattnet och ha i pesto, vitlök, smulad fetaost, tomatklyftor, oliver och smaka av med salt, svartpeppar, citronsaft och cayennepeppar.  

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a