Maillista

Idag är det Valborg och detta inlägg är därför tidsinställt då jag just nu befinner mig på champagnefrukost i eko-parken. Men jag måste ju ändå bjuda på veckans vegetariska recept och här kommer det.

Quesadilla med brieost och mangochutney

Quesadilla med brieost och mangochutney

Ingredienser
2 tortillabröd

100 g brieost
50 g smakrik ost
1 tomat
1 näve ruccola 

0,5 dl creme fraiche

0,5 dl mangochutney
10-20 blad färsk basilika

Gör såhär
Lägg ett tortillabröd på en tallrik och lägg på brieskivor, riven ost, skivad tomat och ruccola. Lägg på det andra tortillabrödet som ett lock. Värm upp en stekpanna med lite smör och lägg i tortillabröden med fyllningen emellan. Stek tills den fått fin färg på båda sidor (kan även tillagas i ugn). Låt quesadillas svalna ett par minuter och skär sedan upp i tårtbitar. Blanda créme fraiche med mangochutney och hackad basilika. Smaka av med salt och peppar. Servera med grönsallad.
Quesadilla med brieost och mangochutneyQuesadilla med brieost och mangochutney

 

0

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.