Maillista

Hej! Sista veckan på semestern har börjat och idag blir det poolhäng hela dagen. Förhoppningsvis masar jag mig iväg till gymmet också. Var där häromdagen och testade köra lite löpintervaller nu när jag har haft uppehåll flera månader. Mitt mål var att köra 20 minuter men eftersom det gick så bra slutade det med 35 minuter. Såå nöjd! Så får se vad jag kan prestera idag 🙂

Men innan jag går mot frukostbuffén vill jag såklart ge er ett nytt recept. Det blir en genväg denna gång och det är inte så vanligt att jag använder såna här färdiga thaisåser (inget samarbete) men denna gång ville jag testa och det blev gott 🙂 Även om jag såklart tycker det är roligare att göra själv! Så här kommer en smarrig vegwok 😀

Vegwok med risnudlar

 

Vegwok med risnudlar (4 port)

Ingredienser
1 broccoli
2 paprikor
3 morötter
2 gula lökar
4 stjälkar selleri
0,5 zucchini
1 orange chili
1 flaska Santa Maria pad thaisås (250 ml)
Pressad lime

4 port risnudlar

Gör såhär
Koka nudlarna enligt anvisning. Dela ner broccolin i små buketter. Skär paprikan och zucchinin i mindre bitar. Skala och slanta morötterna. Skala och skär löken i smala klyftor. Strimla sellerin. Finhacka chilin. Hetta upp en stekpanna med rapsolja och fräs morötter, zucchini och lök på medelvärme ca 5 minuter. Ha i selleri och chili och fräs ett par minuter till. Tillsätt sedan padthai-såsen och skal och saft från limen och låt puttra en minut och ha sedan i paprika och broccoli och låt mjukna ett par minuter. Servera med nudlarna.

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a