Viltkorvspasta med bacon (2 port)
2 portioner pasta
1 tråg solroskott, 100 g
0,5 ask körsbärstomater
0,5 knippe lök
0,5 pkt bacon, 70 g
2 vitlöksklyftor
2 msk tomatpuré
240 g viltkorv
2 dl vispgrädde
1 tsk oregano
1 tsk kinesisk soja
0,5 krm cayennepeppar
1 tsk citronsaft
Koka pastan. Hacka löken. Strimla bacon och stek på hög värme ett par minuter. Dra ner temperaturen till medelvärme och ha i pressad vitlök, lök och tomatpuré. Fräs ett par minuter till. Skär korven i skivor och tillsätt i stekpannan tillsammans med några av körsbärstomaterna. Frs på i tre minuter och tillsätt sedan vispgrädde, oregano, soja, cayennepeppar, salt och svartpeppar. Puttra i några minuter och servera med kokt pasta och sallad på solrosskott och resten av de halverade körsbärstomaterna.
0
Lämna ett svar