Maillista

Sådärja, nu är jag åter på banan. Har jobbat, sovit, packat upp och varit på förberedande utbildning till valjobb på söndag. Jag har även hunnit rensa alla foton från New York och tänkte nu dela med mig av dessa tillsammans med en del restaurangtips och lite annat smått och gott. Jag vann denna resa i samband med att jag köpte musikalbiljetter i höstas och blev utlottad när jag deltog i en tävling. Så resa och hotell tre nätter (vi la till en natt) var alldeles gratis och helt underbart bra!
 
Inom några dagar kommer mer foton och en recension över de burgare vi åt under resan. På fem olika hamburgerrestauranger! Missa inte det 😉
 
Bagelfrukost i Brooklyn.
The High Line.
Frozen yoghurt (Jag valde med smak av jordnötssmör!) med valfria toppings på Pinkberry.
 
Vårt fina hotellrum på Eventi, Manhattan samt Dunkin donuts, mums!
 Marcus Samuelssons restatrang Red Rooster i Harlem var grym. P.Y.T (drink), cornbread, mac n greens med hummer samt yardbird. 
Obligatoriskt besök på Starbucks.
Åt lunch på Café Habana och testade såklart deras berömda majskolvar med majonäs, lime, chilipulver och riven ost. Nomnom! 
Traditionsenlig pussbild på Times Square!
 
 
 Fantastiskt frukostbuffé och jag kunde inte få nog av färska bär, lyx!
Picknickhandling på Whole foods. Snälla, kom till Sverige!
Picknick i Central Park.
 Koreansk middag på 39:e våningen på Gaonnuri. Rekommenderas!
0

Inga svar än

  1. Kicki

    Åhhh vad mycket härliga bilder 🙂 Tack för att vi fick resa med o smaka på det ni upplevt 🙂 Ni är för söta tillsammans o du har en underbar blogg Sandra 🙂 Kram på dej <3

    Svara
  2. Christian Spångberg

    Kul att ni tog er till Red Rooster och ännu roligare att ni tyckte om maten. Eller hur var det en rätt härlig stämning? (vilken veckodag var ni där?)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-a