Julgodis finns i tusentals varianter och jag blir själv inspirerad av många recept och utifrån det skapar jag min egna unika twist eller så skapar jag något helt nytt. Inspirationen är viktig och därför har jag valt att vara med i Arlas julgodistävling för bloggare och alla bidrag kan hittas här. För dig som är intresserad att vara med och tävla kan du skicka in ditt bidrag till den öppna tävlingen. Så spana in recepten, inspireras, skapa något nytt och dela med dig vettja!

Vit saffransischoklad med apelsin och kanel (ca 40 stycken)

Ingredienser
200 g vit choklad
100 g kokosfett
0,5 gram saffran
Skal från 0,5 apelsin
0,75 tsk kanel
Gör såhär
Smält kokosfettet över vattenbad och blanda sedan i saffran, kanel, apelsinskal och chokladen i bitar. Häll upp i ischokladformar, riv över apelsinskal och låt stelna.
 

 

0

6 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.