fbpx

Peppad, inspirerad och motiverad! Så känner jag mig efter en helg i Örebro. I helgen var det nämligen workation med Influencers of Sweden och denna gång lyckades jag matcha datum och allt så jag kunde vara med. Mila fick såklart hänga på och det fungerade utmärkt.

Att träffa likasinnade en hel helg, inte behöva vara den märkliga som ska fota allt och bara kunna grotta ner sig i statistik, sociala medier, strategi och annat är ljuvligt. Man blir peppad och det är så roligt att höra hur andra gjort och hur det gått. Wow va många härliga entreprenörer det finns som verkligen gör det de älskar!

Helgen har varit fylld av workshops, god  mat, trevligt häng, lyxig hotellfrukost och underbart vackra miljöer. Vi fick lära oss om att skapa rörligt material, influencers och politik, att vara effektiv samt SEO och annat matnyttigt. Dessutom har jag kommit fram till att Örebro är en vacker stad som jag gärna åker tillbaka till.

När jag kom hem igår satte jag mig ner för att sammanfatta allt jag kommit på att jag vill göra och försöka få ner allt i punktformat så jag kan ta tag i det under veckan. Exempel på saker att göra:

 • Småfix med designen på bloggen såsom radavstånd, centrerad text osv
 • Skriva inlägg om effektivitet och att bloggjobba
 • Sammanfatta hur jag ska jobba för att se på bloggen som ett jobb.
 • Skriva en tydlig strategi hur jag ska jobba med de olika kanalerna och på vilka tider.

Nu kör vi ett lass med bilder! Varsågoda 🙂

Hotellet var så fint och vi fick en rundvandring. Alla rum är unika och det häftigt att se några olika rum.

Så god lunch med lax, potatisstomp och vitvinssås med svartkål.

Mila ställde gärna upp på bild. Fina tjejen <3

Anna, Savita, Joanna och Isabelle

Elin pratade om användarvänlighet och SEO. Hon är sååå duktig och inspirerande!

 

7 svar

 1. Lena - gott för själen

  Ja, man blir verkligen pepp efter en sån där helg!

  Kul att träffa dig. Hoppas vi ses nåt mera! Och jag var sjukt imponerad över hur nöjd din lilla fröken var. I två dagar dessutom! Helt otroligt!

  Kram Lena

  Svara

  Mentions

 • 💬 Vad vill jag göra - att hitta sin ledstjärna • SandraCallermo.se - En matig livsstilsblogg!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b