fbpx
Godmorgon!
Härligt med helg. Igår var vi på luciafest som blev riktigt lyckad så det var lite segt att gå upp ur sängen imorse. Idag kommer jag mestadels hålla mig hemma och plugga och på eftermiddagen ska jag ta en sväng till matbutiken för att handla inför kvällens middag. Ikväll blir det nämligen myskväll, bara jag och min älskade man. Det har varit mycket hålligång på senaste tiden och vi har inte riktigt hunnit slappa ordentligt så ikväll blir det soffmys med god mat och en spännande film. Det är viktigt ett planera in tid tillsammans när man knappt hinner med i vardagen.
 
Men innan jag dyker ner i pluggböckerna tänkte jag dela med mig av inspiration till dagens frukost. Jag försöker få med något juligt i allt jag äter just nu, måste ju njuta fullt ut!

 

Yoghurt med äpple och krossad pepparkaka (1 port)

Ingredienser
En skål yoghurt
1 litet äpple
Ca 5 pepparkakor

Gör såhär
Häll upp yoghurt, kärna ur och hacka äpplet och strö över yoghurten. Toppa med krossade pepparkakor och njut!

Inga svar än

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b