I samarbete med Yollibox

För någon vecka sedan blev jag tillfrågad om jag vill bli en Yollibox-ambassadör och jag tackade ja. Jag valde att tacka ja då jag gillar Yollibox som varumärke och att deras produkter håller hög kvalitet som verkligen smakar vad de lovar. Många av er har säkerligen sett och/eller ätit Yollibox som är en ekologisk frozen yoghurt gjord på riktiga frukt och bär. Jag äter inte glass och frozen yoghurt alltför ofta så därför prioriterar jag bra produkter när jag väl ska unna mig det. Jag uppskattar produkter där inte ingredienslistan blir flera mil lång och att man faktiskt förstår allt som är i och det är inga märkliga saker. På hemsidan kan man också läsa om hur företaget startades och hur idén har utvecklats och förverkligats och jag tycker det är häftigt att se hur två unga tjejer satsar på sin idé och når ut till den breda massan på ett imponerande sätt. Heja heja!

Den första smaken jag valde att testa blev den med jordgubbssmak och den var väldigt god. Juice red strawberry är krämig och med en fräsch smak av jordgubbar. Den är sötad med råsocker och agavesirap och smakar ljuvligt. Som att ha sparat sommaren i en låda i frysen. Mums!

yollibox

yollibox yollibox

Ett svar

  1. Erika Ynghagen

    Hej! Vi har startat ett företag som säljer matprodukter via nätet – många av våra produkter är unika på den svenska marknaden. Bl.a. säljer vi molekylära pärlor som förhöjer både smak och utseende på varje måltid! Gå gärna in på vår sida, http://www.gastronauts.se , och titta runt.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att synas

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wrapcb-footer-b